Tuinreglement
Binnen de vereniging zijn er regels vastgelegd in het huisreglement.
Dit om de vereniging en het complex op een zo vriendelijke en op een nette en harmonieuze manier te kunnen leiden en besturen.
Daarom is er een bestuur om dit geheel te besturen en commissies om de zaken in gezellige en goede harmonie te leiden. Het is handig dat we de huishoudelijk reglementen hebben vastgelegd om zo een handvat te hebben waar de grenzen liggen van een gegeven in het maken van beslissingen. De reglementen blijven, maar de leden binnen het bestuur en commissies wijzigen vaker.

Denk aan:

- Onderhoud van de tuinen. U kunt uw lidmaatschap kwijtraken door het niet goed onderhouden van de tuin om het complex in goede staat te houden is dit erg belangrijk. Als u lange tijd ziek bent is het dan ook ten zeerste aan te raden contact op te nemen met de tuincommissie of het bestuur met het verzoek om hulp om uw tuin onkruidvrij te houden, zodat uw buren geen klachten ondervinden (dat er bijvoorbeeld veel onkruid waarvan de zaadjes van uw tuin gekomen opkomt) van uw achterstallig onderhoud van de tuin.
- Bebouwing op de tuinen
- Onderhoud van het complex door alle leden (verplicht 2 x per jaar)
- Afval op de tuin of opslag op de tuin
- Het vrij houden van de 30 cm naast uw grens voor de grasmaaier denk ook over overhangende takken van struiken, bramen end. Deze dienen ook de grasmaaier niet te storen in hun werk.
U kunt het reglement downloaden
Het beste is rechts te klikken en te openen in een nieuw tabblad
© Copyright 2019 - VTV-Apeldoorn-Zuid